Угода про конфіденційність персональних даних

Ця Угода про конфіденційність та захист персональних даних (далі – Угода) регулює відносини з обробки (збір, накопичення, зберігання, уточнення, використання, передачу, блокування, знищення) ФОП Лук'янов Максим Іванович (далі – Адміністрація), персональних даних будь-якої юридичної чи фізичної особи, або співробітників юридичної особи, які зайшли, залишили (зареєструвалися) на сайті MKN5 (https://mkn5.com.ua) (далі – Користувач).

Залишивши свої контактні дані на сайті «MNK5» (далі – Сайт) та надавши свої персональні дані, Користувач підтверджує, що прочитав та висловив повну згоду з умовами Угоди без будь-якої зміни чи доповнення, а також дозволив Адміністрації обробку своїх персональних даних.


1. ДЖЕРЕЛО ІНФОРМАЦІЇ

1.1. Адміністрації доступна інформація, яка отримується в такий спосіб:

- користувач залишає свої дані у спеціальній формі, що знаходиться на сайті.
- анатичні системи, підключені до сайту, збирають дані про сесію користувача в знеособленому вигляді.

1.2. Конфіденційною в розумінні цієї угоди може бути визнана лише та інформація, що зберігається в базі даних і доступна лише Адміністрації.

1.3. Інформація про особу, яка добровільно розміщується на Сайті та доступна будь-якому іншому Користувачу Сайту, або інформація, яка може бути вільно отримана з інших загальнодоступних джерел, не є конфіденційною.


2. БЕЗПЕКА

2.1. Адміністрація використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, а також даних, отриманих з реєстраційних онлайн-форм, що залишаються Користувачами, з метою забезпечення максимального захисту інформації.


3. ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Адміністрація здійснює обробку лише інформації, яку Користувач надає добровільно.

3.2. Адміністрація має право на обробку персональної інформації про Користувача, отриману згідно з п.1.1.

3.3. Персональною інформацією Користувача, отриманої згідно з п.1.1., є:

- електронна адреса, телефон, контактна інформація;

– інформація, яка може бути одержана з файлів cookies;

– будь-яка інша інформація, яку Користувач залишив про себе під час заповнення реєстраційних онлайн-форм на Сайті.

3.4. Адміністрація опрацьовує персональну інформацію Користувача для:

- надання послуг;

– оцінки зацікавленості Користувачів у наших послугах та інформування їх про нові послуги та оновлення Сайту;

– вирішення спорів та скрутних ситуацій;

– інших цілей, про які Адміністрація дає знати Користувачеві, запитуючи приватну інформацію.

3.5. Адміністрація може використовувати персональні дані Користувача з метою розсилки повідомлень технічного та адміністративного характеру новин.

3.6. Адміністрація використовує технології відстеження (файли cookies) для збору таких персональних даних, як тип браузера або операційна система, посилання, сторінка, шлях на Сайті, домен інтернет-провайдера і т.п., з метою отримання загальної інформації про те, як Сайт використовується Користувачами . Файли cookies дозволяють удосконалювати цей Сайт відповідно до вимог його Користувачів.

3.7. Адміністрація зберігає всю інформацію, зібрану з використанням файлів cookie, у форматі, що не передбачає ідентифікації особи. Інформація, що отримується через файли cookie, не може бути розкрита третім особам. Ця інформація не буде несанкціоновано передаватися третім особам.

3.8. Інформація, зібрана про Користувача, не підлягає розголошенню третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством України.


4. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

4.1. Заповнюючи форму реєстрації на Сайті або відвідуючи сторінки Сайту, Користувач автоматично приймає умови Угоди.

4.2. При обробці Адміністрацією персональних даних Користувача він має ті ж права, що й суб'єкт персональних даних, передбачених ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних».

4.3. Діяльність Адміністрації провадиться відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки, офіційні звернення розглядатимуться виключно у порядку, передбаченому законодавством України.

4.4. Умови цієї Угоди можуть бути змінені Адміністрацією в односторонньому порядку та набудуть чинності протягом семи календарних днів з моменту їх опублікування на Сайті. Якщо зміни будуть істотними, Адміністрація повідомить Користувача електронною поштою (надсилається на адресу електронної пошти, вказану в реєстрації) або за допомогою повідомлення на цьому Сайті, до набрання чинності змінами.